1 Kasım 2011 Salı

Kasımda Aşk Mı?

Summer
Yahu bu kasımdaki aşkın ne olduğunu bir ben mi bilmiyorum?
Bir ben mi anlayamıyorum ki?

Heeey milleet!
Aşkın güzel olduğu zaman: haziran,temmuz,ağustos aylarıdır. Tüm gün beraber gezebilirsin; ne yetiştirmen gereken bir projen ne de çalışman gereken sınavın vardır. Sahile gidersin,dondurmanı yersin, deniz kenarındaki esintiyle serinlersin, güneşlenirsin, o muhteşem bronz ten ortaya çıkar. Gece de kulüplerde eğlenirsin sabaha kadar,kokteylini içersin. Tüm çevren yanındadır. Aşkını yaşarsın rahatça.

Kışın,bir taraftan götün donarken nasıl aşk yapacaksın arkadaşım? Ayrıca kışın kim aşık olur,niye aşık olur,neye aşık olur? O kalın giysilerin,berenin altındaki,paçaları yağmurdan ıslanmış,saçlar rüzgardan karman çorman olmuş insana mı?

Yazın her şeyinle ortadasındır. Sen bikinilisindir, etrafında da onlarca güzel vücutlu varlık vardır. (!)

Kışın,ayrıldığında zaten ağlıyorsundur,bir de üstüne yağmur yağar. Dışarı çıkmak istersin, yollar kapalıdır.
Kasımda aşk başka falan olmaz yahu.

3 yorum:

  1. Kışın yağmur yağar alırsın şarabını marabını geçersin evine oturursun kıç kıça sarmaş dolaş cama yağmur damlaları vurur ortam loş olur. yazın kıç kıça oturamazsın ter basar adama bunalırsın. Kıç kıça oturamadıktan sonra napim ben yari?

    YanıtlaSil
  2. Kışın evinde paltoyla oturmuyor kimse ayrıca doğallık şart. Güneş giren bir mekanda asla romantik olamam :)

    Kışın zaten vucut o heyecanla ısınıyor. Vucutların birbirine temas etmesi katlanmadan ziyade keyfe dönüşüyor ki maksimum temas, maksimum zevk :)

    Ayrıca yazın sivrisinek var kışın tertemiz olur heryer. Ayrıca sevişme sonrası sarılma yazın en katlanılmaz şey :) Kışın da eğlence mekanları açık hem de çıkışta kokoreçdi midyeydi bunları soğukta burnunun ucu üşürken yemek daha keyifli.

    YanıtlaSil
  3. ayrılık acısı en iyi ıslak sokaklarda atılır zaten :) ben de tam aksine 11 ay kış olsa 1 ay yaz olsa diyenlerdenim :) sıcağın çözümü yok ama soğuğun var.

    YanıtlaSil

Bu konu hakkında bir şeyler söylemeyecek misin?