12 Temmuz 2011 Salı

Filipinlerden Kart!

Bugün ilk defa yurtdışından bir mektup aldım! ^^
Filipinler'den bir arkadaşım var:Edge. O teklif etti,snail mail olayına ne dersin diye... Hemen kabul ettim,adresimi verdim,verdiğim gün göndermiş,yaklaşık 23 gün sonra bana ulaştı. Böyle bir sevindim ki anlatamam! :D E ilk çünkü.

Arkadaşlığımız 3 yıl önce başladı Edge ile. Interpals.net sitesinden tanıştık,çok iyi bir insan olduğunu zaman geçtikçe anladım. E-postalaşıyorduk; facebook'tan,msn'den görüşüyorduk ama kart atma olayını hiç yapmamıştık.

Şimdi benim de ona cevap atmam gerekiyor. Ne yazsam,ne yollasam? Düşünelim...

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Kuzenimin evinden çıkıyorum dün. Yolda bağlı tatlı mı tatlı bir Sibirya kurdu… Yürüyorum, beni görmedi. Arkası dönük insanlara havlıyor. Sonra beni gördü, hemen havlamaya başladı, ama çaktırmadan havlıyor. Kısık sesle… “Sahibim kızmasın ama havlamadığımı da görsün yani.” “hadi ben havlar gibi yapıyorum, siz geçin gencler!” der gibi… O an onu tutup bir güzel sarasım geldi!

5 Temmuz 2011 Salı

Lambası Açık Balkon

Küçükken teyzemlerde kalmaya gitmiştim. Kuzenimin odasına yatırdılar beni. Odada da balkon var...
Bir yaz günü ama bir küçüğüz soğuğu yeyip hasta oluruz diye kapıyı kapattılar.

Ben gece nedense bir ara uyandım ve gözlerimi açtığımda balkonun ışığı yanıyordu! Başka hiçbir yerde ışık yoktu. Herkes yatmıştı,biliyordum. O ışığı açık görünce beni aldı bi yusuf yusuf! Hemen gözlerimi kapattım,tekrar açtığımda ışık kapanmıştı.

Muhtemelen,teyzem ya da eniştem sigara içmeye balkona çıkmıştı,ya da çamaşır asmaya falan. Ben de gözlerimi kapattığımda biraz daldım ve o sırada da balkondaki kişi çıktı. Bunu yaşadığımda en fazla 8-9 yaşındaydım. Şu anda 21'im ve hala aklımdan çıkmaz o sahne.

Ne zaman gecenin bir vakti balkona çıkmak istesem,ışığı yakarken o anım aklıma gelir ve hala içim ürperir.
Saf mıyım ne? Hahahahah.